Salata de boeuf

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg morcov
  • 2 kg cartofi
  • 750 gr castraveti
  • 750 gr gogosari
  • 1 kg carne de vaca
  • 2 mere
  • maioneza
  • mustar
  • sare
  • piper
  • Pentru ornat: castraveti, gogosari, albus de ou

Mod de preparare

Se pun la fiert morcovii si cartofii in coaja, separat se fierbe carnea de vaca.

Dupa ce se racesc legumele si carnea, acestea se toaca si se pun toate intr-un castron mai mare, se adauga langa ele gogosarii, castravetii taiate cubulete si merele date pe razatoare.

Separat preparam maioneza (vezi reteta postata de mine).

Dupa ce este gata si maioneza, adaugam peste legumele taiate si carne: sare piper, mustar si maioneza dupa preferinta fiecaruia.

Dupa ce este gata, le punem intr-un castron si incepem sa le ornam.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise