Salata de boeuf

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 cartof
  • 1 sau 2 castraveti murati(dupa gust)
  • mazare
  • carne de pui
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita de mustar
  • ulei.

Mod de preparare

Morcovii, telina, patrunjelul si cartoful se fierb si se toaca cat mai marunt.

Carnea se fierbe si ea si se toaca.

Castravetii murati se toaca si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama.

Se amesteca legumele cu carnea si cu castravetii murati, se sareaza si se pipereaza.

Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unu crud, o lingurita de mustar si ulei.

Se amesteca aceasta maioneza cu amestecul de legume si carne, pastrandu-se o parte pentru a imbraca salata. Se orneaza, se da la frigider si se serveste.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise