Salata de boeuf

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g rasol de vaca
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 200 g mazare
  • 10 castraveciori murati
  • 1 gogosar acru
  • 200 g maioneza
  • 5-6 masline negre
  • frunze de patrunjel verde
  • mustar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe carnea cu morcovii, telina, patrunjelul, cartofii in coaja si mazarea separat;

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete, se taie pe rand cubulete si celelalte legume;

Se taie cubulete mici si carnea si muraturile;

Se pune totul intr-un vas, se amesteca, se adauga si mazarea, sarea, piperul, putin mustar si o parte din maioneza;

Se aranjeaza totul pe un platou, se da forma cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza;

Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde si gogosar rosu.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise