Salata de ardei iuti copti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ardei iuti mai mari si drepti
  • Sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 5-6 catei de usturoi

Mod de preparare

Se coc ardei. Cand s-au copt se curata de coaja si se asaza pe un platou. Catei de usturoi se curata se taie marunt si se aseaza in mojar unde se piseaza. Dupa ce s-a pisat usturoiul se aduaga uleiul si otetul. Sosul rezultat se aseaza peste ardei. Se serveste la diferite fripturi sau gratare.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise