Salata de andive si sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati andive
  • 500 g sparanghel,oparit si lasat sa se raceasca
  • 4 lingurite arpagic tocat
  • frunze de cicoare
  • Vinaigrette de lamaie ( 4 linguri otet din vin,1 lingura suc de lamaie proaspat,1/2 lingurita coaja de lamaie rasa,1 lingurita zahar,sare ,piper dupa gust)
  • sau Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi.

Mod de preparare

1. Se separa pe cat posibil frunzele de andive si se pun pe 4 farfurii.

Se imparte sparanghelul in 4 portii si se aseaza peste frunzele de cicoare.

2. Se combina ingredientele din vinaigrette intr-un borcan cu capac si se amesteca bine,dupa care se toarna peste sparanghel. Se presara deasupra arpagicul si se serveste.Se obtin 4 portii.

Recomandare.

Pentru un pranz gustos,si sofisticat,serviti aceasta salata cu sandviciuri facute din paine de cereale,taiata in patrate si prajite, cu felii subtiri de castravete.

Pofta buna !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise