Salata de andive si sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 bucati andive
  • 500 g sparanghel,oparit si lasat sa se raceasca
  • 4 lingurite arpagic tocat
  • frunze de cicoare
  • Vinaigrette de lamaie ( 4 linguri otet din vin,1 lingura suc de lamaie proaspat,1/2 lingurita coaja de lamaie rasa,1 lingurita zahar,sare ,piper dupa gust)
  • sau Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi.

Mod de preparare

1. Se separa pe cat posibil frunzele de andive si se pun pe 4 farfurii.

Se imparte sparanghelul in 4 portii si se aseaza peste frunzele de cicoare.

2. Se combina ingredientele din vinaigrette intr-un borcan cu capac si se amesteca bine,dupa care se toarna peste sparanghel. Se presara deasupra arpagicul si se serveste.Se obtin 4 portii.

Recomandare.

Pentru un pranz gustos,si sofisticat,serviti aceasta salata cu sandviciuri facute din paine de cereale,taiata in patrate si prajite, cu felii subtiri de castravete.

Pofta buna !

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise