Salata de andive cu piept de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • andive (700g), piept de pasare fiert (350g), maioneza, smintina (3
  • linguri), zeama de lamiie (1/2 lamaie).

Mod de preparare

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt

amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de

apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se

rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu

pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata

din: 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza,

se pipereaza si se acreste dupa gust.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise