Salata de acrituri cu maioneza de fasole

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fasole boabe
  • 3-4 gogosari in otet
  • 2 castraveti in otet
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 1 knorr mediteranean

Mod de preparare

Cu o seara inainte pui fasolea la inmuiat.

A doua zi o fierbi in apa cu sare aproximativ 2 ore, dar, in acest timp, schimbi apa de 2 ori.

Cand e gata, strecori fasolea, o treci de 2 ori prin masina de tocat, apoi o freci cu uleiul pe care-l adaugi putin cate putin.

La sfarsit, pui mustarul si piper dupa gust si omogenizezi maioneza.

Scurgi gogosarii si castravetii, ii tai cubulete, ca pentru salata boeuf, si ii amesteci cu maioneza.

Portii: 1-2 portii

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise