Se prepara sosul vine-greta amestecand ingredientele mentionate. Separat, se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja, se taie felii si se amesteca cu vinul, intr-un castron.
Cand vinul este absorbit in intregime, se adauga jumatate din sosul vinegreta, se acopera si se lasa in frigider.
Cu restul de sos vinegreta se acopera fasolea verde si se pune la frigider. Pe un platou, se asaza frunze de salata verde, se pun felii de cartofi marinati, iar fasolea se pune in centru.
Se adauga rosiile taiate felii, bucatile de ton, ouale taiate felii, masline (cu sau fara coaja).
Se presara cu capere, patrunjel si ceapa verde tocata. Deasupra se pun fileurile de ansoa
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise