Salata cu tofu si frunze de telina

Timp pregatire
30 minute
Salata cu tofu si frunze de telina

Ingrediente

  • 10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb Arpis
  • 3 bucati de ciuperci urechi de lemn
  • 2 bucati de branza tofu deshidratata
  • 2 catei de usturoi
  • Telina verde
  • Sare dupa gust
  • Ghimbir
  • 1 lingurita de otet negru (balsamic) Arpis
  • ½ lingura de fructe de goji
  • Castravete verde

Mod de preparare

Intr-un wok se pune apa la incins si se adauga branza tofu deshidratata, ciupercile, telina, fructele de goji si se lasa timp de 3 minute, pana cand apa incepe sa dea in clocot.

Se adauga uleiul Arpis, usturoiul, sarea si se amesteca. Se scot din woc, se pun pe farfuria decorata cu castravete si se stropesc cu otetul negru Arpis.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice,

Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In aprilie, Restaurantul partener al proiectului este Nan Jing. Reteta chinezeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing si poate fi degustata zilnic, la restaurantul din cadrul hotelului Minerva din Str. Gheorghe Manu nr.2-4, Sector 1, Bucuresti.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise