Perpelim cca 3-4 minute in tigaia grill pensulata cu putin ulei,sparanghelul(la care ii taiem capatul distal si il curatam daca are coaja fibroasa cu un peeler) cit si dovlecelul feliat .pe un pat de salata repartizam uniform legumele coapte,jumatatile de rosii cherry ,sferturile de ou si brinza feta .asezonam totul cu dressing-ul format din amestecarea uleiului cu mustarul,pina la omogenizare,apoi adaugarea otetului,incorporarea esalotei tocate ,a sarii si piperului.rezervam la rece cca 10 minute si servim. pofta buna!
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise