Se spala varza si se toaca foarte marunt si se aseaza pe un platou.
Se curata guliile si se taie in felii subtiri.
Ceapa verde se taie in bucati de 2.5 - 3 cm lungime,care ulterior se va taia in fasii subtiri.
Fiecare rosie se taie in sase felii.
Se fierbe fasolea 2-3 minute in apa clocotita,dupa ce le scoateti le taiati in jumatate pe diagonala.
Puneti toate legumele peste varza din platou.Pe deasupra presarati coriandru tocat.
Pentru a prepara sosul,se amesteca toate ingredientele pâna la obtinerea unei compozitii omogene din care se va turna putin peste salata din platou, iar restul se va servi in bol separat langa salata
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise