Sosul - Se spala patrunjelul, se scutura de apa, se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si alunele macinate. Se adauga usturoiul curatat si ras, apoi 200 ml de ulei, zeama de lamaie si sare (dupa gust) si se amesteca bine. - Salata - Salata verde se alege, se spala, se lasa putin sa se scurga si se rupe bucati. Rosiile spalate se taie in patru, iar telemeaua - cubulete. Se pun toate intr-un castron, se iau 4 linguri din sosul preparat, se amesteca cu restul de ulei si se toarna peste salata. Sosul ramas se poate servi cu taietei sau macaroane. Se pastreaza bine circa doua saptamani la frigider, intr-un borcan cu capac
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise