Salata cu rucola

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rosie
  • rucola
  • 2 cepe verzi(eu am ales doar partea alba)
  • 100 gr branza feta sau telemea
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se usuca.Intr-un castron adanc pentru salata,adaugam ardeiul taiat dupa plac,rosia taiata felii(puteti elimina pielea daca doriti),morcovul curatat si dat prin razatoarea cu ochiuri mari,branza feta sau telemeaua taiata in cuburi sau sfaramata cu mana si in final rucola.Se amesteca un pic cu o lingura si o furculita ,sau chiar cu mana ,dupa care adaugam zeama de lamaie,uleiul si un pic de sare.Atentie cu sarea,pt ca branza este deja sarata.Se amesteca din nou si se serveste .Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise