1.Pieptul de rata se sareaza si se freaca cu rozmarin pe toate partile,apoi se frige in putin ulei cate 5 minute, pe fiecare parte.Se lasa sa se raceasca si se taie felii subtiri.
2.Se spala salata si se scurge(se poate centrifuga).
3.Prunele se spala, se scot samburii,se pun in salatiera,se stropesc cu otet balsamic si restul de ulei.Se adauga semintele de dovleac, pe care le prajim putin in prealabil,salata rupta cu mana in bucati,se amesteca toate ingredientele bine, cu exceptia pieptului de rata, si se repartizeaza pe 4 farfurii.Deasupra se aranjeaza feliile de piept de rata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise