Se curata pestele, se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare.Se fierbe timp de 10 -15 minute, dupa care il scoti si il lasi sa se raceasca.Intre timp se curata cartofii, morcovii, mazarea si se pun la fiert separat.Prepari apoi maioneza si o amesteci cu mustarul si smantana.Cand pestele este racit, il cureti de oase.Se strecoara legumele fierte, se taie cubulete cartofii si morcovii si se amesteca cu pestele si 3/4 din sosul de maioneza.Se potriveste de sare si piper dupa gust si se amesteca bine salata.Se pune apoi intr-un bol salata si se adauga si restul de sos si patrunjelul tocat marunt si o dai la frigider pentru 2-3 ore.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise