2 oua se pun la fiert pentru 8-9 minute, se tin sub jet de apa rece, pentru a indeparta cu usurinta coaja, se taie marunt sau felii. Se scoate coaja de la feliile de paine, miezul se taie cubulete si se prajesc in tigaie cu putin ulei(1 lingura). Galbenusul ramas se freaca cu mixerul, adaugand putin cate putin uleiul, otetul, tofu, mustarul si putina sare, se formeaza o crema usoara. Intr-un bol se adauga ouale fierte, salata verde taiata fasii subtiri, rosiile taiate in doua, verdeata tocata marunt. Se adauga sosul si crutoanele de paine. Se amesteca usor si se serveste imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise