La inceput se fierb 2 oua. Dupa aceasta, ouale se taie cubulete intr-un bol dupa care se taie o rosie cam cat un pumn tot cubulete si se pune 1-2 linguri de maioneza(de la magazin). Se amesteca bine(cu lingura si in nici un caz cu mixerul) pana devine ca o crema cu cocoloase, la inceput veti crede ca e prea putina maioneza dar trebuie doar sa amestecati mai mult si sa stiti nu e cazul sa puneti mai mult de 1-2 linguri de maioneza. Dupa care se lasa 10 min. la frigider sa se raceasca si gata.
Un sfat daca doriti: sa se puna salata pe paine prajita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise