Se pune intr-un vas apa sa fiarba ,si cand clocoteste se adauga ouale si se fierb 6 minute.Se prajeste kaiserul(fara ulei)pana devine crocant;se da deoparte sa se raceasca.In grasimea lasata de kaiser se prajeste painea.Se ia de pe foc si se taie crutoane.Ptr. a prepara sosul se pune maioneza intr-un vas si se stoarce peste ea sucul de lamaie.Se adauga parmezanul ras,apoi se mixeaza.Se condimenteaza cu piper proaspat macinat.Se spala salata,se scurge de apa, si se asaza intr-o salatiera.Se adauga ouale taiate jumatati,kaiserul,rosiile taiate jumatati si crutoanele.Se toarna sosul deasupra si salata este gata de servit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise