Salata cu omleta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ouă,
  • cateva foi mari de salată,
  • 2-3 ridichi,
  • 2 linguri de cașcaval ras,
  • o lingură de smântână,
  • o linguriță de muștar,
  • oțet,
  • sare, piper,
  • mărar sau pătrunjel verde,
  • ulei pt prăjit.

Mod de preparare

Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după ce este prăjită se rulează ca o clătită.

Din smântână, muștar (eventual cu hrean), oțet îndoit cu apă, piper și verdeața tocată se face un sos fluid, după gust.

Pe o farfurie adâncă se pun frunzele de salată verde, apoi se taie omleta ca și o ruladă și se pun rulourile peste salată, se adaugă feliile de ridiche și se stropește totul cu sosul de smântână. Pe deasupra se mai poate adăuga sare, piper și verdeață, după dorință.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise