Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri;
Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi de morcovi si castraveti;
Taiati rosiile cherry in 4;
Puneti ardeii la copt pe o plita – odata copti puneti folie de plastic deasupra lor si lasati-o cca 10 min – desprindeti apoi pielita cu usurinta;
Puneti ardeii intr-un castron si adaugati otet balsamic, miere, ulei de masline, sare si piper pe deasupra si blendati pana obtineti o pasta omogena;
Adaugati intr-un bol incapator gulia, ridichiile, rosiile cherry, maslinele, ardeiul iute si castravetii, asezonati cu sare si piper, iar la final adaugati dressing-ul de ardei copt;
Amestecati bine si serviti cu placere;
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise