Gogsarii se taie fideluta, ceapa juliene. Ciupercile taiate marunt, se fierb in apa cu sare si cimbru, 20 minute.
Baitzul: 1 parte otet,4 parti apa,o lingura si jumatate de sare pentru muraturi, boabe de piper, de mustar,de enibahar, 2 foi de dafin,2 linguri miere de albine,2 linguri ulei.
Cand clocoteste baizul, adaugi ceapa pentru a se opari, 1 minut.Scoti ceapa, adaugi gogosarii feliati, pentru 1 minut.Nu le amesteci.In baitzul clocotit adaugi ciupercile pentru 1-2 minute.In borcanele uscate, alternezi straturi de: gogosari,ceapa, ciuperci,pana aproape de umplerea borcanului.Aduci baitzul la fierbere din nou,,apoi umplii borcanele pana acoperi legumele. Capsezi,sterilizezi doar 10 minute, lasi sa se raceasca in cuptor sau invelite in paturi.Este o salata delicioasa si foarte aspectuoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise