Salata cu fasole alba,rosii uscate si branza de capra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr. fasole alba de marime potrivita
  • 100gr.branza de capra
  • 80gr.rosii uscate,taiate cubulete
  • o ceapa,taiata cubulete
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • busuioc uscat
  • un paharel otet balsamic
  • sare si piper

Mod de preparare

De seara lasam fasolea in apa ca sa putem a doua zi sa o fierbem mai usor,a doua zi o clatim bine cu apa si o punem intr-o oala cu apa sarata.O fierbem pana se inmoaie si o lasam apoi sase raceasca usor.Punem fasolea intr-un bol mare si adaugam ceapa,rosiile uscate,busuiocul,patrunjelul,uleiul,otelul,sarea si piperul.mestecam si lasam sa se patrunda pt 2 ore.Inainte de a servi adaugam inca un pic de ulei de masline si branza de capra,taiata in bucati subtiri.Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise