Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete.
Cresonul se rupe in fasii.
Portocalele si grepfrutul se curata si se taie cubulete.
Ceapa verde se taie rondele
Menta se toaca marunt.
Portocalele, ceapa, grepfrutul si menta se pun intr-un castron si pe deasupra turnam un sos preparat din zeama de lamaie, zeama de portocale, o lingurita de zahar si lasam asa timp de o ora- o ora si jumatate.
Dupa expirarea acestui timp se pun toate ingredientele intr-un castron alaturi de salata verde, coaja de lamaie si pieptul de pui si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise