Salata cu ciuperci a la Tradaro

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500g ciuperci champignon
  • * 1 piept de pui maricel
  • * 3-4 cartofi potriviti
  • * 2 morcovi
  • * 3 fire de ceapa verde
  • * 3 oua fierte (rascoapte)
  • * 2 rosii
  • * 100g branza telemea
  • * 2 linguri marar verde tocat
  • * 2 linguri patrunjel verde tocat
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin)
  • * 3 linguri cu apa
  • * 3 linguri otet balsamic alb
  • * 2 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza din usturoi a la Tradaro
  • * frunze de busuioc verde proaspat
  • * piper negru macinat

Mod de preparare

- Ciupercile se curata si se pun la fiert cu apa rece cu un praf de sare. Cand s-au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Daca se pun ciuperci din cutie de conserva, nu se mai fierb ci se trece direct la etapa de taiere, adica ciupercile se taie in feliute marunte si se pun in salatiera.

- Pieptul de pui se fierbe, apoi dupa ce s-a racit se taie in feliute potrivite pentru a fi servit si se aseaza printre ciupercile din salatiera.

- Cartofii si morcovii dupa ce au fost curatati se fierb. Dupa ce au fiert cartofii se taie in cubulete iar morcovii in rondele si se aseaza in salatiera impreuna cu 2 oua taiate feliute, ceapa, mararul si patrunjelul tocate marunt.

- Intr-un bol se pune un plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline verzi (extravirgin), maioneza din usturoi a la Tradaro, otet balsamic alb, smantana, piper negru macinat si se rastoarna peste ingredientele din salatiera.

Se orneaza cu un ou taiat feliute, rosii taiate feliute subtiri, branza telemea data pe razatoarea mica si frunze de busuioc verde proaspat si se serveste dupa dorinta.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise