Salata cu cascaval,salam si sunca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *Morcovi *sare *500 g cascaval *200 g sunca fiarta taiata felii *100 g salam taiat in felii subtiri *otet *ulei *piper negru macinat *1 salata mare verde *2 oua fierte tare

Mod de preparare

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita. Apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa doua ore sa se intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in lungime si se orneaza salata cu ele.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise