1. Se spala cartofii si se taie in doua, se pun la fiert cu apa si sare. Dupa 15 min de fiert la foc mic se strecoara si se lasa la racit.
2. Se prepara dresingul din: smantana, mustar, patrunjel, marar, usturoi strivit si sare si piper
3.Se amesteca dressingul cu cartofii si se dau la frigider. Se tin la rece pana in momentul servirii.
4. Inainte de servire se taie ceapa verde rondele si se prajit sunculita pana s-a facut crocanta.
5. Retineti cate o lingura din sunca prajita si ceapa verde pentru ornat, iar restul le amestecati in salata chiar inainte de servire. Se adauga sare si piper.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise