1. Se incinge cuptorul la 200ᵒC.
2. Se pun cubuletele de paine intr-o tava, se stropesc cu 1 lingura ulei de masline si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.
3. Se asezoneaza rosiile cu sare si busuioc.Se incinge o tigaie tip gratar, apoi se prajesc rosiile timp de 15 minute, pana se inmoaie, intorcandu-le o data.
4. Se amesteca branza topita cu sosul de usturoi.
5. Intr-un bol se aseaza un strat de rosii, se pune putin sos, apoi se pun cubulete de paine.Se repeta operatiunea, apoi se da totul la cuptor pentru 10 minute.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise