Cureti ceapa, o tai solzisori si o pui la fiert in apa clocotita. O lasi apoi sa se scurga intr-o strecuratoare.
Pregatesti maioneza din 2 galbenusuri fierte,2 galbenusuri crude,uleiul turnat putin cite putin si un praf de sare.Amesteci maioneza obtinuta cu ceapa oparita.
Cureti maslinele de simburi si tai feliute cirnatii. Asezi intr-un castron un strat de ceapa cu maioneza,unul de cirnati,al treilea de ceapa cu maioneza,muschiuletul taiat bucatele si conopida murata.
Decorezi salata cu maioneza, patrunjel verde si fisii de gogosar.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise