Salata colorata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei de toate culorile taiate in rondele subtiri
  • 1 ceapa rosie taiata solzi
  • sare,piper
  • ptr sos
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura de apa calduta
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie ardeii in rondele subtiri se lasa pe farfurie se amesteca cu ceapa taiata solzi se presara cu sare, piper si se amesteca usor.

Sosul

Se adauga o lingura de miere intr-un borcan mic cu capac, se adauga lingura de apa, se amesteca putin dupa care se adauga restul ingredientelor sosului, se zvanta putin borcanul, dupa care se toarna sosul peste ardei si se lasa putin ca gusturile sa se patrunda.

Se serveste la carne sau branza o varianta minunata de salata.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise