1. Orezul de fierbe in apa cu un pic de sare.
2. Morcovul se da prin razatoarea mare si se caleste intr-un pic de ulei.
3. Se incepe asamblarea salatei in felul urmator: primul strat se vor pune frunzele de salata, al 2-lea strat – orezul fiert, maioneza, al 3-lea strat – pestele farimitat sau taiat marunt si scurs bine de zeama, maioneza, ceapa verde foarte fin taiata, maioneza, morcov, maioneza, castravetele foarte fin taiat, maioneza.
4. Albusurile oualor se vor taia pai, acestea vor fi petalele romanitei, iar mijlocul florii se face din galbenusurile date prin razatoare sau farimitate fin.
5. Se decoreaza cu marar sau patrunjel.
6. Inainte de a fi servita se da la frigider pentru citeva ore.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise