SALATA"CALIFORNIA"

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata,
  • 300g.rosii,
  • 1manunchi marar,
  • 1 manunchi patrunjel verde,
  • 1 lamaie,
  • 150g.cascaval,
  • 5cl.ulei de masline,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 dl.smantana,
  • piper alb pisat,
  • sare;

Mod de preparare

1.Salata se spala si se rupe in bucati.Rosiile se taie rotocoale ,mararul si patrunjelul se toaca marunt.Intr-un vas de portelan , se pun ingredientele de mai sus ,se amesteca ,se stropesc cu suc de lamaie si se pun la frigider pana in momentul servirii.

2.Intre timp, se prepara sosul:se taie cascavalul cubulete , se zdrobeste usturoiul , se adauga ceapa si smantana, sarea si piperul.Sosul se serveste separat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise