Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez este fiert când apa se evaporă complet.
Între timp am sotat apio și arpagicul.
Am adăugat leurda, mazărea, porumbul și peperoncino iar mai apoi orezul fiert.
Opțional, puteți sota un ciorchine de roșii cherry în puțin ulei de măsline aromatizat și puțină sare roz.
Este o salată ideală pentru o cină ușoară și nu necesită mult timp pentru preparare.
Pentru realizarea acestui preparat orezul nu trebuie să fie lipicios, deci dacă alegeți un alt tip de orez, spălați-l înainte de a-l fierbe pentru a elimina amidonul în exces.
Orezul va fi mai gustos dacă îl fierbeți într-un vas cu capac. Aburul îi va menține umiditatea atunci când apa s-a evaportat.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise