Cartofii se taie in felii pe lungime,morcovii oblic felii,iar dovleceii tot felii.Feliile de cartofi se fierb in apa cu sare 15 minute.Dupa 5 minute se adauga morcovii si apoi la 7 minute dovleceii.Separat se fierbe orezul.Legumele se scurg de apa.
Pentru sosul de marinata se curata ardeiul iute de seminte.Usturoiul se toaca impreuna cu caperele si cu sardinele scurse de ulei.Ceapa se taie inele.
Se amesteca ingredientele,se adauga sucul de portocale,otetul,sarea,piperul,zaharul si chimenul.La final se toarna uleiul de masline.
Se amesteca orezul cu legumele calde,se toarna marinata si se presara cu patrunjel tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise