Se pun cele 4 frunze de salata la baza farfuriei; intr-un bol separat se taie varza rosie/alba marunt, rosiile in felii subtiri, si se maruntesc cateii de usturoi, dupa care se pun toate intr-un bol, se amesteca adaugandu-se treptat, uleiul, sare si piperul dupa gust. Se iau patru fasii de piept de pui, ce sunt taiate de alungul si nu foarte groase, se rumenesc, la o temperatura constanta cat sa prinda o crusta aurie, dupa care se aseaza cate o fasie pe cate o frunza de salata; deasupra acestora se pune compozitia din bol, iar pe deasupra se pune sos de maioneza in cantitati moderate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise