Pieptul de pui se spala, se taie felii ca pentru snitel, se presara sare si piper, iar pe un grill se rumeneste pe ambele parti. Dupa ce se raceste se taie fasii. Se incinge cuptorul. Painea se unge cu usturoi, se stropeste cu uleiul de masline, se taie cubulete si se baga la cuptor pe hartie de copt intr-o tava. Se rumenesc in circa 5-7 minute.
Pentru dressing, se pune intr-un mojar sau bol usturoiul zdrobit care se freaca cu sare, peste care se adauga galbenusul de ou (fiert sau crud, dupa cum doriti), mustarul, sare dupa gust, ulei de masline si iaurt. Totul se amesteca pana se obtine un sos.
Frunzele de salata se rup intr-un bol, se adauga dressingul si se amesteca. Se adauga crutoanele, pieptul de pui si se stropeste totul cu zeama de lamaie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise