1. Speli carnea, o tai bucati subtiri pe care le presari cu sare, piper si imbru si le frigi pe gratarul incins.
2. Tai feliile de paine bucatele si le prajesti intr-o tava, la cuptor 10 minute.
3. Speli salata, o lasi sa se scurga , apoi o rupi in bucatele cat mai ari si o asezi pe o farfurie. Scurgi fileurile de ansoa de uleiul din conserva si le adaugi peste salata verde.
4. Tai carnea de pui fripta fasii si o adaugi in salata inpreuna cu maioneza si crutoanele.
5. Torni uleiul de masline, otetul de vin, pui sare si piper dupa gust si presari cacavalul ras.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise