Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert. Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de usturoi striviti. Se intinde amestecul pe peretii vasului. Intre timp, apa trebuie sa fie fiarta. Se pune oul in apa si se lasa aproximativ 45-60 de secunde. Se introduce apoi in apa cu gheata, pentru a se orpi fierberea. Se scoate, se sparge in vasul de salata si se amesteca bine cu sare, piper, sos Worcestershire si zeama de la o lamaie. Se adauga ulei de masline si iar se amesteca, pana se face un sos de consistenta unei maioneze. Se adauga jumatate din branza. Se amesteca sosul cu salata in vas, dupa care se presara crutoanele si restul de branza
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise