Salata ca la Sarmasel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 1/2 kg fasole verde fideluta
  • # 6 morcovi
  • # 3-4 fire ceapa verde
  • # cate 1/2 legatura marar si patrunjel
  • # cateva frunze de telina
  • # 1 ou
  • # 2-3 linguri otet
  • # 3 linguri ulei (de preferinta de masline)
  • # 4 catei de usturoi sau 2 fire usturoi verde
  • # sare

Mod de preparare

1. Cureti si speli fasolea si morcovii. Rupi pastaile in 2-3 bucati, in functie de lungimea lor, iar morcovii ii tai julien.

2. Pui legumele la fiert, pentru 10-15 minute, in apa cu sare, apoi le scurgi si le lasi sa se mai raceasca. Separat fierbi oul tare.

3. Cureti ceapa si usturoiul. Tai marunt ceapa, usturoiul si verdeata, in prealabil spalata. Cureti oul si il dai pe razatoarea mica.

4. Pui intr-un castron fasolea, morcovii, oul si verdeata. Presari sare dupa gust, torni uleiul si otetul si amesteci usor salata.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise