Salata bogata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru doua persoane:o legatura salata verde
  • 2 rosii
  • un ardel gras
  • 2 cepe verzi sau jumatate de ceapa uscata
  • o conserva de carne de vita
  • un ou fiert tare
  • sare
  • piper
  • o lamaie
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se spala legumele.Salata pentru a nu-si pierde din gust se rupe,nu se taie, in bucati potrivite,apoi se taie rosiile in bucati potrivite,se taie ceapa(cea verde rondele,cea uscata se taie pestisor),ardelul gras se taie fasii.Toate legumele se pun intr-un bol.Se adauga carnea din conserva si oul taiat rondele.Peste ele se pune sare si piper dupa gust,sucul de la jumatate de lamaie si 3-4 linguri ulei masline.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise