Compozitia:
Se fierb cartofii,morcovii si telina.Separat se fierbe pieptul de pui,dupa ce au fiert se taie cat mai maruntel toate ingredientele.Se adauga mazarea,maslinele, maioneza.
Se opreste maioneza pentru ornat.
Maioneza:
Se fierb 2 oua(tari),apoi se separa albusul de galbenus,cele 2 galbenuse se amesteca cu galbenusul crud,1 lingurita mustar(lamaie) si trebuie amestecat intr-un singur sens pentru a preveni taierea maionezei,apoi se adauga ulei pana devine o crema consistenta.Se adauga sare, piper dupa gust.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise