Carnea se fierbe în apă cu sare şi se taie cubuleţe foarte mici. Ceapa se taie peştişori, se sărează şi se stoarce. Castraveţii se taie feliuţe şi se storc.
Se face maioneză din cantităţile indicate. Se adaugă o cutiuţă de pastă de tomate(din cele mici care erau mai de mult, nu ştiu acum dacă mai sunt). Cred că erau vreo 2-3 linguri de pastă.
Se amestecă toate şi se lasă la frigider de azi pe mâine. E de făcut mai ales când avem musafiri că iese multă.
NOTA
Eu am pus la fiert cu carnea şi o bucată de ţelină si morcovi, dar reţeta iniţiala e fără acestea.(le-am si adăugat la salată)
Am pus în maioneză şi câteva firişoare de sare de lămâie că-mi place mai acrişoară.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise