Salata "asortata"

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 portocale mari
  • 1 mar rosu
  • 1 mar verde
  • 2 banane
  • boabe de struguri
  • fructe din compot(ananas, visine, caise, piersici), stafide

Mod de preparare

Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii care se taie in doua fiecare. Merele se spala si se taie cubulete(necuratate de coaja). Bananele se taie si ele cubulete, iar fructele din conserve sau din compot se taie de marimea cubuletelor de mere. Toate fructele se asaza pe o farfurie sau pe un platou putin mai adinc astfel: fiecare tip de fruct(cele taiate cubulete plus strugurii se asaza in forma unei linii curbe, astfel ca dupa ce toate sint aranjate sa apara ca un curcubeu. Trebuie avut grija ca fructele asezate pe platou sa aiba cit mai putina zeama. Pe deasupra se presara stafidele, astfel incit sa dea impresia unei ploi peste curcubeul de fructe.Se lasa putin timp la rece sau se serveste proaspata .

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise