SALATA ASORTATA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g spanac proaspata
  • 2 morcovi
  • 1/2 castravete
  • 1 ardei gras
  • 10 rosii mici
  • 1 legatura marar
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • 200 g ciuperci Champignons
  • 1 lingura ulei
  • 30 g parmezan ras

Mod de preparare

Se rad morcovii si castravetii. Ardeiul gras se taie felii. Rosiile se taie jumatati. Spanacul se curata frunza cu frunza. Se amesteca toate. Se toaca mararul si se amesteca impreuna cu iartul si sucul de lamaie; se sareaza si se pipareaza. Dressingul se toarna peste salata si se amesteca. Se curata ciupercile, se taie felii, se prajesc in ulei, se saraeza si se pipareaza. Se aseaza pe salata, cu parmezan.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise