Salata Ariciul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-800 gr sunca
  • 3 -4 cepe mari
  • 8 oua fierte tari
  • 200 gr cascaval
  • 2 buc. de usturoi
  • si masline negre fara simburi de preferat, tari

Mod de preparare

Straturile: 1 şi 4-lea sunca taiata pai, 2-lea si 5-lea ceapa tocata si inabusita în unt, 3-lea şi 6 gălbenuşuri rase. Ungem fiecare strat cu maioneza, cu excepţia stratului de ceapa si formam un arici. Stratul superior il ungem cu amestecului format din: cascaval ras, albus şi usturoi. Ochii din coacăza rosie sau 2 boabe de rodie, nasul - o măslina, iar acele - taiem maslina in patru.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise