Salata aperitiv cu peste ,pui si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g piept de pui
  • 300 g peste
  • 300 g ciuperci
  • 2 oua
  • 150 ml ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri de smantana
  • sare dupa gust
  • 1 gogosar
  • cateva frunze de patrunjel si ceapa verde pentru ornat.

Mod de preparare

Ciupercile,pieptul de pui si pestele se curata,se spala si se fierb in vase separate,apoi se scurg si se lasa la racit.Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud,1 varf de cutit sare,uleiul si zeama de lamaie,apoi se amesteca cu smantana,ciupercile,puiul si pestele taiate cubulete si sare dupa gust.Se orneaza cu gogosari rosii,patrunjel verde si ceapa verde.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise