Dupa ce ati curatat anghinarele si le-ati taiat pe din doua, puneti-le intr-o cratita cu apa, cât sa le acopere. Adaugati cateii de usturoi si putina zeama de lamâie; fierbeti pâna când tulpinile de anghinare s-au inmuiat. Scurgeti-le Într-o strecuratoare, apoi asezati din nou anghinarele in cratita goala, cu 2-3 linguri de ulei de masline, si prajiti-le circa 4 minute, ca sa se coloreze putin. Când au capatat o culoare auriu-deschis, luati-le de pe foc, stoarceti deasupra putina zeama de lamâie, adaugati menta si condimentati cu atentie, dupa gust. Scoateti 4 jumatati de anghinare din cratita si puneti-le deoparte, iar pe celelalte faceti-le piure, folosind o furculita pentru a zdrobi si usturoiul (aruncati cojile). Ungeti bruschettele cu acest piure, decorând fiecare felie cu o jumatate de anghinare nezdrobita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise