Se spala bine orezul si se pune la fiert in 500 ml de apa (20 minute), se scurge bine si se clateste in apa rece;
Se scurge tonul si porumbul de sucul din conserva, se spala ardeiul, se curata de seminte si se taie patratele;
fructele de avocado se taie, se inlatura samburii, se scoate miezul si se taie felii subtiri, care se stropesc cu zeama de lamaie;
Se amesteca, intr-o salatiera, orezul racit, porumbul, tonul, ardeiul si feliile de avocado;
Se amesteca separat 3 linguri de ulei, 2 linguri de otet cu sare si piper, se toarna peste amestecul din salatiera si se amesteca bine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise