Salata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 1 ardei chipolte În sos adobo, tocat
  • marunt (2 lingurite)
  • 1/4 lingurita sare
  • 340 g fasole verde, taiata În doua
  • 1 cana boabe de porumb congelate
  • 1 conserva (425 g) fasole neagra, scursa
  • si spalata
  • conserva (425 g) fasole grasa rosie,
  • scursa si spalata
  • 1 tija de telina, taiata cubulete
  • 1/3 cana ceapa rosie, tocata marunt
  • 115 g brânza Manchego sau Monterey Jack,
  • taiata În betisoare cu latimea de 0,5 cm

Mod de preparare

Într-un castron mare, se amesteca otetul, uleiul,

mierea, ardeiul chipolte si sarea.

Între timp, Într-o oala mare de fiert la aburi, se

fierbe la aburi fasolea verde 5 minute sau pâna când

este crocant-frageda. În ultimul minut se adauga

porumbul. Legumele fierbinti se pun În castronul cu

sos si se amesteca.

Se adauga fasolea neagra, fasolea rosie, telina,

ceapa si brânza; se amesteca bine. Se serveste la

temperatura camerei sau de la frigider.

Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes

Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Papricas de hribi cu mamaliguta

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise