Varza rosie si cea alba plus merele si morcovul se dau prin razatoare sau se toaca felii subtiri,lamiile se fac cubulete mici,hreanul se rade pe razatoare,se adauga uleiul de masline sarea si piperul,optional vegeta.Tot melanjul se amesteca usor,se lasa la frigider 1/2-1 h inaintea sosirii invitatilor.Reteta este indicata pentru 6 persoane.Se vor aseza frumos citeva frunze de telina.patrunjel si un praf mic de tarhon.Daca serviti in modul romanesc...nu stilul bufetului suedez,..va recomand ca deasupra salatei din fiecare bol sa asezati o felie de lamiie peste care veti pune acele frunze si praful de tarhon.Recomand vinul alb sec si piine sau bageta frantuzeasca taiata felii circulare(de efect ar fi pe lungime la 5 cm lungime fiecare )prajita la gratar ,nu in ulei .Merge linga orice fel de friptura la gratar cu unt deasupra si cimbru.
sa aveti pofta !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise