Salată cu ridichi a la Tradaro

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 400 g cartofi mici
  • * 1 capatana salata verde
  • * 1 legătură de ridichi
  • * 1 ardei roşu curăţat de seminţe
  • * 4 roşii
  • * 200 grame şuncă crudă feliată
  • * 1 Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri cu apa
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Dupa ce cartofii sunt caratati se introduc în apă cu sare care fierbe, şi se lasă în jur de 8 minute, până devin moi, se scurg de apa si se taie in cubulete.

- Se curata si se spală salata foarte bine, se rupe bucatele si se pune in salatiera. Se curăţă ridichile şi se taie rondele. Se spală ardeiul curăţat de seminţe şi se taie în fâşii subţiri. Se spală roşiile şi se taie bucăţele.

- Din feliile de şuncă se fac rulouri si se taie feliute subtiri.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.

Se amesteca ingredientele cu sare si piper praf dupa gust.

Se pune si putin suflet.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise